Siirry sisältöön

Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Noudatamme voimassa olevia kokoontumisrajoituksia. Hertsikan Pumpun asukastilassa tammikuun alkupuolelle suunniteltu toiminta siirtyy toiseen ajankohtaan ja toiminta alkaa 17.1. alkavalla viikolla kuitenkin niin, että tuona päivänä suunniteltu kirjallisuuspiiri pidetään 31.1.2022. 

”Uudellamaalla kielletään henkilömäärästä riippumatta kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kolmeksi viikoksi ajalla 28.12.2021–17.1.2022. Koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona.

Ryhmäharrastetoimintaan tarkoitetut tilat on suljettu 10.1.2022 asti. Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea.

Uudellemaalle on annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Sulkupäätös on voimassa kaksi viikkoa ajalla 28.12.2021–10.1.2022. Koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona.

Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea.”

Ajankohtaiset rajoitukset löytyvät täältä: https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/koronavirusepidemiatilanne-rajoitukset-ja-suositukset

 

Tämän syksyisen videon myötä kiitokset kaikille toimintaamme osallistuneille ja otetaan uusiksi taas ensi vuonna!

Lepoa,  ja lanttulooraa – mitä muuta ihminen tähän aikaan vuodesta kaipaa?

Paitsi ehkä pari suklaakonvehtia, hyvää lukemista ja glögitömpsyt. Niistä on onni tehty. Nautitaan, nyt on sen aika.

PUMPULLA JUHLAVUOSI 2022


Millaisia muistoja sinulla on Hertsikan Pumpusta? Olitko peräti paikalla perustamiskokouksessa? Kokoamme näyttelyä Pumpun ensimmäisestä kymmenestä vuodesta. Kirjoita Pumpun toimintaan, ihmisiin tai tiloihin liittyvä tarina – lyhyt tai pitkä – ja toimitta sen koordinaattorille. Otsikoksi ”PUMPPU 10v”.

Mikäli sinulla on printtikuvia, voit toimittaa ne Hiihtomäentie 39 erikseen sovittuna ajankohtana. Digimuotoiset kuvamateriaalit voi toimittaa  info @hertsikanpumppu . fi   Pyrimme mainitsemaan kirjoittajan tai kuvaajan nimen, mikäli se on tiedossa. Jos haluat käyttää nimimerkkiä, kirjaa se viestiisi. Kiitos!Tiedossa on myös juhlat, tietenkin! Haluaisitko tulla mukaan juhlatoimikuntaan? Mukaan mahtuu! 🙂

Herttoniemitalo ilmasta, Kettutien suunnasta 2014. Kuvaaja tuntematon.
Herttoniemitalo, kevät 2015. Kuvaaja Maija-Leena Linna

Glögiaika on täällä!

Tervetuloa istahtamaan glögin ääreen lauantaina 4.12. klo 14-17 asukastilassa os.Hiihtomäentie 39.

Pumpun koordinaattori on tavoitettavissa ennen joulutaukoa perjantaihin 17.12. asti. Parhaiten yhteyden saa laittamalla sähköpostia tai soittamalla.

info @ hertsikanpumppu.fi

0440 882040

PUMPUN SYKSYN 2021 UUDET TUULET

Kari Uittomäki on toiminut Hertsikan Pumpun koordinaattorina useamman vuoden jättäytyen syksystä viettämään oloneuvoksen vapaapäiviä. Satu Koponen aloittaa uutena koordinaattorina 18.8.2021. Pumppu on saanut paitsi uuden koordinaattorin, myös uuden asukastilan osoitteessa Hiihtomäentie 39.

Asukastila on aiempaa tilaa suurempi, joka mahdollistaa aiempaa monipuolisemman asukastoiminnan. Tilaa voi vuokrata myös yksityiskäyttöön.

HERTSIKAN PUMPPU ALAN AMMATTILEHDESSÄ

30.3.2021

Hertsikan Pumppu sai valtakunnallista näkyvyyttä alan ammattilehdessä, sillä Osuustoiminta-lehti teki jutun Pumpusta. Juttu on julkaistu lehden numerossa 1/2021.
Osuustoiminta-lehteä julkaisee Pellervo-Media Oy.

Osuustoiminta-lehti 1/2021 Hertsikan Pumppu (pdf)

HERTSIKAN PUMPPU ON LÖYTÄNYT UUDEN KODIN!

16.1.2020
Hertsikan Pumppu on etsinyt jo pitkään uusia asukastiloja, mutta myös tilaa itselleen toimia ja kasvaa. Kiitos kaikille tilojen etsinnässä auttaneille – nyt Pumppu on löytänyt uuden kodin ja lentää Herttoniemitalon pesästä helmikuussa.

Tila sijaitsee ihan vanhan Herttoniemen ytimessä, ja vuokrasopimus on solmittu 1. helmikuuta alkaen. Tupaantuliaisia vietettiin lauantaina 29.2. Valitettavasti koronatilanteesta johtuen tila jouduttiin sulkemaan lähes välittömästi. Toivon mukaan syksyllä 2020 asukastila saadaan tehokkaaseen käyttöön! Tilaa voi myös vuokrata, katso lisätiedot sivulta Tilat.

Kuva © Raimo Mäkelä

HERTSIKAN PUMPPU MAHDOLLISTAA VANHAN HERTTONIEMEN PIHAKIRPPISPÄIVÄN

31.1.2019
Kymmenes Vanhan Herttoniemen pihakirppis levittäytyy Länsi-Herttoniemen pihoille jälleen sunnuntaina 28.4.2019. Kirppispäivää mahdollistaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa yleishyödyllinen osuuskunta Hertsikan Pumppu.

Hertsikan Pumppu kutsuu kaikkia herttoniemeläisiä mukaan ja tekemään suositusta herttoniemeläisestä tempauksesta kevään ensimmäistä ulkokirppistapahtumaa. Hertsikan Pumppu auttaa kokoamaan kirppispihoista kartan sekä markkinoimalla kirppispäivää. Markkinoinnissa auttaa erikseen koottava pihakirppisryhmä.

– Parasta pihakirppispäivässä on, että se on aina vähän jokaisen järjestäjänsä näköinen, Hertsikan Pumpun puheenjohtaja Aino Rekola kertoo.

Jättimäinen Vanhan Herttoniemen pihakirppis on asukkaiden itse omilla pihoillaan järjestämä kirppistapahtuma. Kirppis on ulottunut koko vanhan Herttoniemen alueelle, useiden kymmenien talojen pihoihin. Päivän aikana Herttoniemessä on vieraillut parhaimmillaan tuhansia ihmisiä. Tapahtuma vetää vierailijoita eri puolilta Helsinkiä, jopa Helsingin ulkopuolelta.

Hertsikan Pumpun pihakirppisryhmä kehittää kirppispäivän näkyvyyttä ja viestintää. Kaikille avoin ensimmäinen kokoontuminen Herttoniemen kirjastolla 11.2. klo 17.30. Tervetuloa mukaan!

Kuva © Raimo Mäkelä

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial