Siirry sisältöön

Tapahtumat

PUMPUN TAPAHTUMAT I KEVÄT 2024

VANHAN HERTTONIEMEN KEVÄÄN PIHAKIRPPIS SU 5.5.2024

Herttoniemen Pihakirppis valtaa Herttoniemen länsipuolen kadunvarret ja pihat sunnuntaina 5.5.! Paras hetki siis laittaa koti kesäkuntoon: tehdä uusia löytöjä – tai pistää vanhat tavarat kiertoon. Kaupan on perinteisesti laaja valikoima kotien aarteita sekä kahvia ja pullaa.
 
Paikkana Länsi-Herttoniemen kadunvarret ja pihat. Mene rohkeasti sivukujille ja -kaduille!
 
Myynti alkaa aamukymmeneltä ja jatkuu niin pitkään kuin tavaraa riittää.
 
Yleisön toivotaan saapuvan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.
 

Linkki Facebook-tapahtumaan

 

LINTURETKI VANHANKAUPUNGINLAHDELLE 31.3.

Sorsat, sotkat ja koskelot täyttävät lahden ja harmaahaikarakolonia aloittelee pesimäpuuhiaan. Hanhet ja kurjet muuttavat runsaina ja haukkoja muuttaa hyvällä kelillä jopa kymmenen eri lajia.

Kahlaajista ilmestyvät rannoille tyllit ja viklot ja pelloilla västäräkit sekä töyhtöhyypät ruokailevat runsaslukuisina. Metsässä peukaloiset, punarinnat ja rastaat pitävät konserttiaan. Jos kevät etenee hyvin saattaa ensimmäinen kalatiira tai vaikka haarapääskykin kiertää ruovikon yllä.

Lähtö Herttoniemen metroasemalta klo 8, paluu noin klo 12. Max 20 osallistujaa. Pidetään kahvi-/evästauko Purolahden lintutornilla (omat eväät mukaan). Oppaana aktiivinen lintuharrastaja Juha Salin. Säävaraus. Omat kiikarit mukaan! Ilmoittautuminen 29.3. mennessä tästä linkistä.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial