Siirry sisältöön

Osallistu

Osallistu

Hertsikan Pumppu järjestää Herttoniemessä erilaisia tapahtumia asukkaiden ideoimina ja organisoimina. Hertsikan Pumpun tehtävä on lisätä yhteisöllisyyttä ja luoda tasa-arvoisia osallistumismahdollisuuksia alueen asukkaille eli juuri SInulle!

Olemme avoimia ideoille ja autamme toteuttamisessa. Järjestä tapahtuma, kurssi, luento tai retki Herttoniemessä yhdessä Hertsikan Pumpun kanssa! Laita viestiä tai soita koordinaattorille. info (at) hertsikanpumppu.fi  0440882040

Joulupolun ajatuksena on lisätä yhteisöllisyyttä ja luoda pimeimpään vuodenaikaan pieni pilkahdus valosta. Tehdä alueelle jotain kaunista nähtävää, mikä voi toimia kannustimena lähteä ulos. "Mitä tänään löytyy?" Olisitko Sinä yksi valontuoja?

Joulua
Kuva@SatuKoponen
  Osallistujille jaetaan omat päivät, mistä lähtien ”luukku” on nähtävissä esimerkiksi ikkunassa, pihalla tai katolla – vain mielikuvitus on rajana toteutustavan ja materiaalien suhteen. Paikasta ja toteutuksesta päättää osallistuja itse. Se voi olla tonttulakkinen hiiri kivellä, ikkunaan tehty paperikollaasi tai kaunis lyhty pihassa led-kynttilä sisällä palaen. Joulupolkua voi kiertää koko kuun, aina yksi ”luukku” päivittäin lenkin pituutta lisäten. Hertsikan Pumppu vastaa kartasta, johon joulupolun ”luukut” merkitään. Ilmoittautua voi 31.10.21 asti. Silloin ei tarvitse tietää, miten aikoo teoksensa toteuttaa. Jokaiseen ”luukkuun” tulee sijoittaa kalenterin päivämäärä näkyville, jotta asetelmat eroavat muista kauniista jouluisista esillepanoista.
 
 
Kaikki luukut on nyt varattu, kiitos aktiivisuudesta ja innostuksesta lähteä tähän mukaan! Haussa kartantekijä, joka osaisi tehdä kivan esityksen joulupolusta. Ota yhteyttä!
 
info@hertsikanpumppu.fi
0440882040/ Satu Koponen
 
 
 
 
 

KEVÄT 2019

 

Kymmenes pihakirppis levittäytyy Vanhan Herttoniemen pihoille jälleen sunnuntaina 28.4.2019. Kirppispäivää mahdollistaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa Hertsikan Pumppu.

Konsepti on vanha tuttu: kaikki saavat järjestää ja osallistua. Kirppistely tapahtuu omilla pihoilla. Kartan kokoaa Pumppu, ja Facebook-ryhmäkin toimii entiseen malliin. Mutta mitä muuta? Talvipipojen alla muhii varmasti monia hienoja ideoita, joilla päivä viritettäisiin uudelle vuosikymmenellensä. Ja juuri nämä ideat te ja me tarvitsemme juuri nyt!

Hertsikan Pumpun pihakirppisryhmä kehittää kirppispäivän näkyvyyttä ja viestintää. Seuraava tapaaminen on tiistaina 26.3. klo 17.30 Kahvila Versossa. Tervetuloa mukaan!

Kuva (©)Villanuttu/Sanna Lappalainen
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial