top of page
Artboard 1_4x.webp

Olet tervetullut sekä innovoimaan että osallistumaan Pumpun toimintaan!

Liity Jäseneksi!

Hertsikan Pumppu on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon osuuskunta, jonka ideana on ”pumpata” ideoita ja totetuttaa niitä hertsikalaisten hyväksi. Ilman aktiivisia osallistujia ja taustatekijöitä ei Pumppua olisi. Pidetään Hertsika elävänä, tehdään yhdessä!

Hertsikan Pumppu ylläpitää asukastilaa osoitteessa Hiihtomäentie 39B, 00800 Helsinki (Erätorin kiinteistö). Tila on tarkoitettu asukkaiden käyttöön, kysy rohkeasti lisää! 

Pumppu järjestää erilaisia tapahtumia, tilaisuuksia ja kursseja ja on aktiivisesti mukana Herttoniemen kehittämistyössä. Toiminnan mahdollistamiseksi Pumpulla on koordinaattori, joka työskentelee osa-aikaisesti Helsingin kaupungin asukasosallisuusavustuksen rahoituksella. Koordinaattori on tavattavissa sovittaessa, silloin kun tilassa ei ole muuta toimintaa. Ohikulkiessasi voi aina tulla tervehtimään, mikäli koordinaattori on paikalla.

Hertsikan Pumppu sekä kaikki sen toiminnot ovat kaikille avoimia, sitoutumattomia, tasa-arvoisia ja turvallisia.

Osuuskunnan jäsenenä voit parhaiten vaikuttaa Pumpun toiminnan kehittämiseen ja saat vuokrata asukastilaa edullisesti. Kertaluontoinen osuuskuntamaksu on 40 € ja liittymismaksu 10 €

Tule jäseneksi täyttämällä alla oleva kaavake. Saat liittymisestä vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi.

Jäsenkaavake

Täytä  kaavake ja tule mukaan osaksi yhteisöllistä toimintaa.

Kiitos!

bottom of page