Siirry sisältöön

Tilat

Asukastila on kaikkien tila!

Hertsikan Pumppu hallinnoi asukastilaa Herttoniemessä, osoitteessa Hiihtomäentie 39B. Tila sijaitsee Erätorin kupeessa. Asukastilassa järjestetään kursseja ja avointa, matalan kynnyksen toimintaa. Tila on turvallinen tila.

Kokouspaikkoja pöydän ääresssä löytyy noin 14 hengelle ja yksityistilaisuuteen (valmistujaiset, synttärijuhlat tms) voi osallistua 30 henkilöä väljästi. Asukastilassa on käytettävissä nettiyhteys ja keittotilassa vesipiste, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni ja liesi. Asukastilassa on wc. Tila keittonurkkauksen ja vessan kanssa on kaikkiaan noin 80m2. 

Vuokrauksen ehdot:
• Tila on vuokrattavissa klo 8-22.

• Hertsikan Pumppu on sitoutumaton ja puolueeton toimija, joten asukastilaa ei vuokrata uskonnollisiin tai poliittisiin tilaisuuksiin.

• Vuokraaja siivoaa omat jälkensä.
• Vuokra 30e/ tunti, osuuskunnan jäsenille 20e/tunti.  Osuuskunnan jäsenmaksu on 40e ja jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Yhteisöjen osuuskuntamaksu on 200e.

TARJOUS: vuokrahinta 80e alle kuuden tunnin varauksissa ja 120e koko päivän varauksissa. Hinta on voimassa 31.1.2022 asti ja varaukset on tehtävä 30.11.2021 mennessä.

• Maksuttomista, kaikille avoimista tilaisuuksista ei peritä tilavuokraa.

HALUAISIN VARATA ASUKASTILAN

 

 

Asukastilakartoituksen toinen vaihe käynnistyi kesäkuussa 2019

Kirjaston ja nuorisotalon siirtyminen uuteen lähipalvelukeskus Hertsiin helmikuussa 2020 vei tilat myös monelta Herttoniemitalossa toimineelta paikalliselta yhdistykseltä, urheiluseuralta ja muulta toimijalta.

Me Hertsikan Pumpussa olemme tarttuneet toimeen ja startanneet selvityksen tulevaisuuden asukastilojen tarpeista ja toiveista Länsi-Herttoniemessä. Selvitys käynnistyi kesäkuussa kaupungin avustuksen turvin.

Avoimet, toimivat ja riittävät asukastilat ovat tärkeitä kohtaamisen paikkoja asukkaille. Ne myös parantavat alueen viihtyisyyttä. Yhteisöllisyyden kannalta on tärkeää, että matalan kynnyksen asukastiloja on tarjolla mahdollisimman lähellä.

Asukastilakartoitus

Hertsikan Pumppu -osuuskunta kartoitti vuoden 2017 loppupuolella ja vuoden 2018 alussa Herttoniemen alueen (Länsi-Herttoniemi ja Herttoniemenranta) asukastoimijoita: tilojen käyttäjiä, käytettävissä olevia tiloja sekä tilojen tarvetta.

Lähivuosina poistuu merkittävä määrä nykyisin käytössä olevia tiloja (Asukastalo Ankkuri ja Herttoniemitalo). Tiedossa olevat tilat tulevassa Lähipalvelukeskus Hertsissä eivät välttämättä riitä kattamaan tilojen tarvetta. Yleinen arvio on, että asukastiloista ja erityisesti liikuntatiloista tulee olemaan pulaa.

Lue raportti: Asukastilakartoitus 2018

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial