Siirry sisältöön

Tilat

HERTTONIEMITALOSSA OLEVAT TILAT

Asukasyhteistyön myötä tilan varaaminen Herttoniemitalosta esimerkiksi yhdistyksen tai muun toimijan kokoukseen tai tapahtumaan on maksutonta. Herttoniemen kirjaston tiloja kannattaa kysyä kirjaston virkailijoilta, puh. 0931085080.  Kettutien nuorisotalon tiloja kannattaa kysyä nuoriso-ohjaaja Juha-Pekka Kyläkankaalta, puh. 0405904273.

KIRJASTO

Kirjastolla on tilaa joka sopii erinomaisesti yhdistysten ja taloyhtiöiden kokouksille, asukasilloille, pieniin konsertteihin, suunnittelupäiviin ynnä muihin. Kirjastolle ei myönnetä vakituisia käyttövuoroja. Kirjaston tilat ovat käytössä kirjaston aukioloaikoina. Uskonnollisten ja poliittisten yleisötilaisuuksien pitäminen ei ole mahdollista.

NUORISOTALO

Nuorisotalon tilat ovat asukkaiden käytössä silloin, kun siellä ei ole nuorisotalon omaa toimintaa. Tiloja löytyy sekä pienille kokouksille, perhejuhlille että isommille tapahtumille. Kaikki tilat esteettömiä ja tiloissa on myös inva-WC.

ASUKASTILAKARTOITUS

Hertsikan Pumppu -osuuskunta kartoitti vuoden 2017 loppupuolella ja vuoden 2018 alussa Herttoniemen alueen (Länsi-Herttoniemi ja Herttoniemenranta) asukastoimijoita: tilojen käyttäjiä, käytettävissä olevia tiloja sekä tilojen tarvetta.

Lähivuosina poistuu merkittävä määrä nykyisin käytössä olevia tiloja (Asukastalo Ankkuri ja Herttoniemitalo). Tiedossa olevat tilat tulevassa Lähipalvelukeskus Hertsissä eivät välttämättä riitä kattamaan tilojen tarvetta. Yleinen arvio on, että asukastiloista ja erityisesti liikuntatiloista tulee olemaan pulaa.

Lue raportti: Asukastilakartoitus 2018

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial