Siirry sisältöön

Kerhot ja kurssit

Asukastilassa toimivien kerhojen/kurssien tiedot:

Herttoniemen seurakunnan perhekerho tiistaisin klo 9-12, alkaen 15.8! Ei ennakkoilmoittautumista, tarjolla on pientä välipalaa.

SANAT JA MIELI -KIRJOITUSKURSSI 16.-30.8.

Oletko haaveillut kirjoittamisesta, mutta et saa aloitettua? Kirjoitatko jo, mutta kaipaat ohjausta ja inspiraatiota kirjoittamiseesi? Kun pysähdyt ja alat kirjoittamalla tutustua itseesi, voit lisätä itsetuntemustasi ja saatat löytää uusia puolia itsestäsi.
Tervetuloa Sanat ja mieli -kurssille! Kirjallisuusterapeuttinen ryhmä kokoontuu kolmena keskiviikkoiltana – 16.8., 23.8. ja 30.8. – kello 18-20 Hertsikan Pumpussa, osoite Hiihtomäentie 39.
Ryhmässä kirjoitetaan itse, luetaan valmiita tekstejä ja keskustellaan yhdessä sanoista, joita ryhmäläisistä kumpuaa. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Aiempaa kirjoituskokemusta ei tarvita.
Kirjoittamalla voi käsitellä mm. seuraavia asioita:
– vapaaksi miellyttämisestä
– rajojen vetämistä
– elämänkaarta
Ryhmän toteutuminen edellyttää vähintään 6 osallistujaa ja ryhmän maksimikoko on 12 henkilöä. Ryhmä on luottamuksellinen ja osallistujilta pyydetään sitoutumista ryhmään. Kurssin hinta on 30 euroa / kerta eli yhteensä 90 euroa.
Ohjaajana toimii kirjallisuusterapiaohjaajakoulutettava, YTM, kirjoitusammattilainen Satu Pajuriutta. Sadun ohjaukselle on ominaista lämpö, selkeys ja inhimillisyys.
Varmista paikkasi ilmoittautumalla sähköpostitse spajuri@gmail.com. Saat maksutiedot sekä kurssiin liittyvän ennakkotehtävän.
Ehkä tämä onkin juuri se askel, mikä sinun täytyy juuri nyt ottaa.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial