Siirry sisältöön

Tunnetaitoja ja muita ryhmiä

Asukastilassa toimivien kerhojen/kurssien tiedot:

Herttoniemen seurakunnan perhekerho perjantaisin klo 9.30-11.30. Ei ennakkoilmoittautumista, tarjolla on pientä välipalaa. Vetäjänä toimii Anni Nikkanen.

Nuoret Kotkat pitävät keskiviikkoisin Kotkakerhoa ala-asteikäisille klo 17.30-19.00. Koko kauden psallistumismaksu 10e, maksetaan vetäjälle käteisellä. Ei ennakkoilmoittautumista.

 

HUOKAISE ja PYSÄHDY

Hyvinvointi-ilta tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä ja rentoutua. Jokainen tapaaminen on omalla teemallaan.

ke 2.3.2022 klo 19-21 Rentoutuminen ja läsnäolo
ke 16.3.2022 klo 19-21 Tunteiden dynamiikka
la 19.3.2022 klo 13-15 Luovuus voimavarana
maaliskuu 2022 klo 18-20 Unelmat ja tulevaisuus
 
Illat tarjoavat sinulle rauhoittumista, oivalluksia itsestäsi, työkaluja arjen haastaviin tilanteisiin, jotka lisäävät elämääsi hallinnan tunnetta.
 
Hvyinvointi-illan osallistumismaksu:
Koko paketti 4 x 2h yht. 120€
Yksittäiset illat 35€
Yhden illan kaveripaketti 2hlö 60€
Maksu MobilePay, lasku tai käteinen paikan päällä
 
Mukaan tarvitset uteliasta mieltä, aikaa itsellesi ja alustan esim. jumppa/joogamaton, villasukat tms. mukavat vaatteet (tila on viileä)
 
SITOVAT ilmoittautumiset saija.viljakainen@gmail.com
Osallistujamäärä max. 12 hlöä
 
Olen Saija Viljakainen, Tunnetaito-ohjaaja, vyöhyketerapeutti, Ratkaisukeskeinen valmentaja certified LCAF ja kouluttaja.
Hyvinvoinnin valmennukset ovat osallistujille kokonaisvaltaisia kokemuksia. Oman potentiaalin löytyminen, itsetuntemuksen vahvistuminen ja omien vahvuuksien kirkastuminen tapahtuu turvallisessa ja lämpimässä ilmapiirissä. Sinä tulet kuulluksi, nähdyksi ja kunnioituksella kohdatuksi.
 
Minulla on kasvatuksen ja koulutuksen alalta pitkä työkokemus. Hyvinvointityössä kouluttajana ja valmentajana olen intohimoni äärellä. Teen työtäni sydämestäni käsin vahvasti intuitiooni luottaen. Arvoni kumpuavat kiitollisuudesta ja luottamuksesta. Olet sydämellisesti tervetullut ❤️
Tunnetaitoja lapselle ja vanhemmalle!
 
Kaipaatko yhteyttä syventäviä hetkiä lapsesi kanssa? Haluatko harjoitella leikin kautta lapsesi kanssa empatiaa ja myötätuntoa?
 
Ovatko sanat joskus hukassa, kun tunteet vyöryvät?
Näkyykö teilläkin kotona isoja tai pieniä kiukkuleijonia?
Tule mukaan Tunnemurut -työpajaan! Ammattitaitoisen ohjauksen avulla opitaan yhdessä ymmärtämään paremmin tunteita sekä tarpeita niiden takana.

ilmoittautumiset: ainoriikkaviitanen@gmail.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial