Siirry sisältöön

Perjantain peli-illat

Hertsikan Pumppu järjestää perjantaisin 17.2–8.4.2022  klo 17:30-20:00 peli-iltamat, joihin voit tulla kokeilemaan joko illan teeman mukaisia lautapelejä tai tuoda oman pelin ja pelata sitä.

Lautapeli-iltamat ovat oivallinen tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin ja peleihin. Illat käynnistyvät teeman pelien esittelyllä, jonka jälkeen pelit käynnistyvät. Tervetuloa mukaan!

11.2. Klassikkopeli-ilta

Mahdollisuus tutustua ja pelata tunnetuimpia klassikkolautapelejä. Illan aikana mahdollisuus pelata mm. Kimbleä ja Huojuvaa tornia. Tarjolla myös muita klassikoita. Voit myös tuoda mukaan oman pelisi ja pelata sitä!

18.2. Sanapeli-ilta
Tarjolla sanapelien klassikoita suomeksi ja englanniksi, tarjolla mm. Scrabble ja Alfapet. Voit myös tuoda mukaan oman pelisi ja pelata sitä!
 
HUOM: 25.2. ei peli-iltaa
 
4.3. Board games in English
An opportunity to play different boardgames in English. You can bring your own game or play some of the games we have at Pumppu.
 
11.3. Carcassonne -ilta
Mahdollisuus pelata helposti lähestyttävää lautapelien klassikkoa Carcassonnea. Carcassonne on julkaistu jo parillakymmenellä eri kielellä, ja maailmanlaajuisesti sen myyntilukemat ovat jo useissa miljoonissa kappaleissa. Pumpussa on peruspeli ja pari lisäosaa.
 
18.3. BYOB – Bring your own boardgame Tuo mukanasi oma lautapelisi ja hyödynnä Pumpun asukastilaa suuremman peli-iltaman järjestämiseen.
 
25.3. Tietopeli-ilta
Mahdollisuus pelata tietopelejä, joiden avulla saa aivonystyrät hyrräämään. Tarjolla mm. Trival Pursuit. Voit myös tuoda mukaan oman pelisi ja pelata sitä!
 
1.4. Shakki-ilta
Pelataan lautapelien klassikkoa eli shakkia. Ota oma shakkilauta mukaan, jos sellainen löytyy.
 
8.4. BYOB in English
Bring your own boardgame in English. An opportunity to play your own boardgames in english. You can bring your own game or play some of the games we have at Pumppu.
  •  
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial