top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp

Juurileipäkurssi la 10.5. klo 12-16

Oletko haaveillut omasta leipäjuuresta ja maistuvan leivän leipomisesta taikinajuureen? Juurileipäkurssilla opit neljässä tunnissa juurileivonnan perusteet ja saat ohjeet juuren ruokkimiseen ja hoitamiseen kotona. 

Kurssilla tehdään kaikki juurileivän tekoon liittyvä työvaiheet.


Opettajana toimii juurileivontaan perehtynyt kokki Outi Pajala, joka on aiemmin leiponut leipää mm. ravintola Basbasissa. Nyt Outin haaveena on viedä juureen leipomisen taitoa eteenpäin ja saada ihmiset leipomaan ja syömään parempaa leipää kotioloissa.


Aika: la 10.5. klo 12-16

Hinta: 50€ sisältäen kasviskeittolounaan

Ilmoittautuminen: outi.pajala@gmail.com

Paikka: Hertsikan Pumppu, Hiihtomäentie 38


Kurssilta saat mukaasi:

  • ohjeet juurileipään

  • aktiivisen leipäjuuren

  • yhden juureen leivotun leivän

  • yhden muotoillun leivän kotona paistettavaksi


Tarvitset mukaasi leivän nostatuskorin tai n. 1 litran kulhon, 0,5 l purkin juurta varten sekä keittiöpyyhkeen.

Hertsikan Pumppu logo

GSM 0440 88 20 40

info@hertsikanpumppu.fi

Hiihtomäentie 39

00800 Helsinki

© 2024 Herttoniemen Pumppu
Kuvitukset ja kuvat Petra Antila, Jorma Harjamäki ja tapahtumatuottajat

bottom of page