Siirry sisältöön

Opi uutta

Opi uutta

Hertsikan Pumpun kurssit

Hertsikan Pumppu tarjoaa asukkaille mahdollisuuden osallistua erilaisille kursseille ja työpajoihin sekä järjestää niitä.

  • Kursseilla asukkaat voivat tutustua uuteen harrastukseen tai aiheeseen lähellä kotia.
  • Kurssit ovat asukkaiden ideoimia ja usein myös ohjaamia.
  • Hertsikan Pumppu järjestää kursseille tilat sekä markkinoinnin omissa kanavissaan.

Hertsikan Pumpun syksyn ohjelma on pitkälle valmis. Jo vakiintuneiden joogan ja elävän mallin piirustuskurssien lisäksi mukana on koko joukko ihan uusia kursseja, kuten bluestanssi, geokätköily, parkour, luontokuvaus, puutarhan sadonkorjuu, ruuhkavuosinaisten taidekurssi sekä elämänkaarikurssi eläkeläsille . Linkit ilmoittautumisiin kunkin kurssin kohdalla. Ruuhkavuosinaisten taidekurssin ja Eläkeläisten elämänkaarikurssin osalta ilmoittautumiset: info@hertsikanpumppu.fi.
Tervetuloa mukaan!

Kursseista ilmoitetaan sitä mukaa, kun niiden järjestelyistä ohjaajien kanssa sovitaan. Ajankohtaisinta tietoa kursseista saat Hertsikan Pumpun Facebook-ryhmästä. Kurssimaksut pyritään pitämään kohtuullisina.

Jos sinulla on idea kurssista, jonka haluaisit Herttoniemitalolla järjestää, ota yhteyttä Pumpun koordinaattoriin (info (at) hertsikanpumppu.fi). Järjestämällä kurssin voit myös kokeilla esimerkiksi uutta yritysideaasi.

SYKSY 2020

Porrastreenit Herttoniemessä!

Oletko kiinnostunut porrastreeenin aloittamista, tai oletko jo kokeillut sitä? Porrastreeni on tehokas koko kropan treenimuoto ja tehokas kalorienkuluttaja. Porrastreeni toimii voima-, nopeus- mentaaliharjoituksena. Porrastreeni kuuluu nykyään monen urheilulajin kesäharjoituksiin.
Hertsikan Pumppu kokosi syksyllä 2019 15 hengen porrastreeniryhmän. Porrastreeni sopii kaikille, mutta ikävaatimuksena on vähintään 15 vuoden ikä. Porrastreeniä ei suositella henkilölle, jolla on sydänvika tai nivelrikko.
Porrastreenien vetäjänä toimii valmentaja ja entinen aktiiviurheilija Mika Elomaa.

Porrastreenit jatkuvat keväällä kahdesti viikossa, noin puoli tuntia kerrallaan. Treenien sisältö on joka kerta suunnilleen sama: alku- ja loppuverryttely ja itse treenit. Porrastreenit ovat Herttoniemen kuntoportailla (Majavatien päässä).
Porrastreeneissä ei kilpailla muitten kanssa, ainoat vastustajat ovat oma itse ja portaat.
Porrastreeniryhmä on ilmainen, mutta ilmoittautuneilta toivotaan sitovaa osallistumista.

Porratreeniryhmä on täynnä! Jos olet kiinnostunut peruutuspaikoista, lähetä sähköpostia info@hertsikanpumppu.fi

 

Joululahjakurssi 11.11.-9.12.

Joululahjakurssi lapsi+vanhempi tai isovanhempi (tai muu aikuinen). Tule viitenä keskiviikkona valmistamaan itse tehtyjä pieniä joululahjoja 11.11.-9.12. klo 18-19.30! Joululahjakurssi Hertsikan Pumpun asukastilassa (Hiihtomäentie 36). Kurssilla tehdään mm. saippuoita, massasydämiä ym. Kurssin hintaan sisältyvät tarvikkeet. Kurssin vetäjänä Jonna Dahlberg.
Hinta 60 euroa/henkilö.
Mukaan mahtuu 5 paria, eli 10 henkilöä. Minimi 4 paria eli 8 kurssilaista.
Ilmoittautumiset Jonna Dahlberg, mieluiten teksti- tai WhatsApp -viestillä, puh. 0402191421.

AJANKOHTA: Asukastalo Ankkurin liikuntasalissa torstaisin 5., 12., 19. ja 26.11.2020 klo 18.00-19.30. Kurssin pituus 4 kertaa. Asukastalo Ankkurin osoite on Paasivaarankatu 6 (Herttoniemenrannassa).
SISÄLTÖ: Jokainen kerta alkaa 30 minuutin osuudella, jossa perehdytään anatomiaan ja sen piirtämiseen. Mallin piirtämistä on tämän jälkeen noin 60 minuuttia. Kurssin aikana saa tarvittaessa ohjausta harrastajaohjaajilta. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille.
HINTA: 30 euroa.
OHJEITA: Mukaan tarvitset oman piirustuslehtiön (A4-koko sopii parhaiten) sekä hiiliä, liituja, tussikynän tai lyijykyniä. Myös siveltimet käyvät, jos käyttää vesivärejä tai vesiliukoista mustetta. Oman piirustustelineen voi ottaa mukaan, mutta myös nojatuolissa istuen lehtiötä voi hyvin pitää sylissä. Aloittelijoille suositellaan pehmeää lyijykynää.
ILMOITTAUTUMINEN: Sitova ilmoittautuminen 28.10.2020 mennessä. Kurssi toteutuu jos ryhmään tulee vähintään 10 osallistujaa. Max 18 osallistujaa. HUOM! Kurssilaisilla on maskipakko. Hertsikan Pumppu tarjoaa maskit.

Tulossa syksyllä 2020:

  • Parkourkurssi
  • Luontokuvauskurssi
  • Geokätköilykurssi
  • Joogakurssi
  • Elävän mallin piirustuskurssi

Lisäksi elokuussa:

  • Blues tanssi-kurssi

Voit lähestyä meitä myös omalla kurssi-ideallasi: info (at) hertsikanpumppu.fi

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial