Siirry sisältöön

Opi uutta

Opi uutta - yhteisölliset opintopiirit ja kerhot

Hertsikan Pumpulla on asukastila, jossa jokaisella on mahdollisuus oppia uutta erilaisilla kursseilla tai mahdollisesti järjestää niitä itse! Tervetuloa mukaan toimintaan! ”Support your local” eli luota lähimmäiseen – mukaan voi tulla asuinpaikasta riippumatta. <3

Ajankohtaisinta tietoa kursseista saat Hertsikan Pumpun Facebook-ryhmästä.

Mitä sinä haluaisit järjestää Herttoniemen alueella? Ota yhteyttä  koordinaattoriin (info (at) hertsikanpumppu.fi) tai 0440 88 2040.  Kaikenlaiset ideat ja yhteistyökuviot ovat tervetulleita!

SYKSY 2021

KRANSSIPAJA ke 10.11./17.11./24.11. klo 14-17 sekä ma 15.11. ja 22.11. klo 17-19

Kranssipajassa voit oppia kranssiteon perusteet. Käytetään pääosin kierrätysmateriaaleja. Voit tuoda mukanasi nauhaa, koristeita tai luonnonmateriaaleja, joita haluaisit käyttää. Hinta 10e sisältäen opastuksen ja tarvikkeet. Ei ennakkoilmoittautumista.

 

KESKIVIIKKOKAHVIT KLO 13-17
KAHVI JA "PULLA" 3 EUROA

Pulla on sitä tai tätä, suolaista tai makeaa - mitä uunista kulloinkin pullahtaakaan.
Runoklubi joka kuun ensimmäinen keskiviikko klo 15.30-16.30.
Ota mukaan runo! Marraskuussa kuullaan runoja, jotka osallistujat haluaisivat kaikkien osaavan ulkoa.

omenapiirakka
Käsityökerho VirNe (virkkuu- ja neule) torstaisin klo 14-15.30
Tervetuloa kutomaan, neulomaan, virkkaamaan! Oma kudin mukaan.Tekstihautomo – avoin kirjoittajakurssi kevättalvella 2022!

Tervetuloa kaikille avoimelle kirjoituskurssille!
Kurssi ei edellytä minkäänlaista kokemusta kirjoittamisen opiskelusta. Kirjoittaminen on innostavaa! Onko sinulla pöytälaatikossa tarinoita? Oletko aina halunnut kirjoittaa kirjan? Etkö ole koskaan kirjoittanut tarinaa, mutta mieli tekisi? Tule kirjoituskurssille hakemaan uutta virtaa kirjoittamiseesi!
Avoin kirjoittajakurssi koostuu 1) kurssilaisten virittämisestä yhteisiin päiviin sekä 2) kaikille yhteisten, pienryhmä- ja yksilöllisten kirjoitusharjoitusten tekemisestä.
Harjoitusten tarkoitus on kannustaa kirjoittajia kirkastamaan omaa tyyliään ja etsimään uusia ideoita omaan kirjoittamiseen tai omiin tavoitteisiin kirjoittajana.
Kurssilla kunnioitetaan ja arvostetaan jokaisen omaa tietä kirjoittajana.
Kurssin aikana on myös mahdollista käydä kustannustoimittajan pakeilla, kun ohjaaja vaihtaa hattua ja ottaa kurssilaisia vastaan kahden kesken.
Ota muistivihko ja kyniä mukaan. Voit ottaa myös läppärisi, mutta se ei ole välttämätön.
Hertsikan Pumpun asukastila (Hiihtomäentie 39)
Ohjaaja: helsinkiläinen luovan kirjoittamisen opettaja, kirjoitusvalmentaja ja kustannustoimittaja Piritta Maavuori.
KURSSI TOTEUTUU KEVÄTTALVELLA 2022!

Elävän mallin piirustuskurssi marraskuu 2021

AJANKOHTA: Torstaisin 4.-25.11 . klo 18.00-19.30 Hertsikan Pumpun uudessa asukastilassa, osoite Hiihtomäentie 39 (Erätorin kiinteistö).
SISÄLTÖ: Jokainen kerta alkaa 30 minuutin osuudella, jossa perehdytään anatomiaan ja sen piirtämiseen. Mallin piirtämistä on tämän jälkeen noin 60 minuuttia. Kurssin aikana saa tarvittaessa ohjausta harrastajaohjaajilta. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille.
HINTA: 30 euroa.
OHJEITA: Mukaan tarvitset oman piirustuslehtiön (A4-koko sopii parhaiten) sekä hiiliä, liituja, tussikynän tai lyijykyniä. Myös siveltimet käyvät, jos käyttää vesivärejä tai vesiliukoista mustetta. Oman piirustustelineen voi ottaa mukaan, mutta myös nojatuolissa istuen lehtiötä voi hyvin pitää sylissä. Aloittelijoille suositellaan pehmeää lyijykynää.
ILMOITTAUTUMINEN: Sitova ilmoittautuminen 23.10.2021 mennessä. Mikäli et voikaan osallistua, ilmoita siitä pikimmiten. Kurssin keskeyttäminen tai poissaolo ei oikeuta alennuksiin tai muihin korvauksiin. Kurssille otetaan 16 osallistujaa.

Tulossa syksyllä 2021:

Elävän mallin piirustus

Luontokuvausta

Laulutekstikurssi sekä isovanhempien ja lasten uudet lastenlaulut

Saippuatyöppaja

Lisäksi:

* Joulupolku * Aarrekartan tekoa * Piirakkamarkkinat * Käsityökerho * Fiinitaideilta *

 

 

Mitä Sinä haluaisit järjestää? Mikä saa Sinut innostumaan? Kerro! Tule käymään!

 info (at) hertsikanpumppu.fi

Hiihtomäentie 39B,

Varmimmin ollaan paikalla ti 10-14, ke & to 12-18

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial