Siirry sisältöön

Liikuntaa yhteistyössä

Hertsikan Pumpulla on ilo toteuttaa erilaisia liikuntayhteistyökuvioita keväällä 2022 alueen asukkaiden iloksi ja hyödyksi.

LIIKUNTALAUANTAI 2022

UUSI PÄIVÄ ILMOITETAAN PIAN

Kinkku liikkeelle, kroppa venytykseen! Tule kokeilemaan, miltä tuntuu olla oikein liikuttunut. Hertsikan Pumpun ja Herttoniemeen Sykkeen yhteistyö jatkuu! Pumppu tarjoaa tilat, Syke ammattitaitoiset ohjaajat ja sinä pääset jumppatunnille lähellä kotia. Win-win-win.

Liikuntalauantaina pääset kokeilemaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja kertamaksulla. Halutessasi voit ostaa kokopäivälipun, jolla voit osallistua kaikille näytetunneille. Tämä sopii sinulle, mikäli et ole ihan varma, minkätyyppinen liikunta olisi sinulle sopivaa tai et mahdollisesti halua tai voi sitoutua käymään jumpassa viikottain. Tästähän voi jopa innostua!

Liikuntalauantai toteutetaan yhdessä hertsikalaisten liikutusammattilaisten kanssa, eli ohjauksesta tunneilla vastaa Herttoniemen Syke. Tunteja ei voi maksaa kausikortilla, vaan ne ovat erillisiä tunteja.

Mikäli tilaa on, voi tunneille osallistua myös käteismaksulla paikan päällä. Suosittelemme kuitenkin varaamaan paikan ennakkoon. Tilassa ei ole peseytymismahdollisuutta.

Kyllä, osallistun!
Yhden 30min. session hinta 7e, kokopäivälippu 20e, kannattajahintainen lippu 30e.
Kahdella jälkimmäisellä voit osallistua kaikille tunneille. Kannatusmaksu jaetaan järjestäjien kesken.

 

Herttoniemen Syke
Senioripaku
Katin alkeisjooga
Koirakävelyt vapaaehtoisten kanssa

12-12.30 Keppijumppa

12.45-13.15 Rasvanpoltto/ kiinteytys
 
13.30-14 Dancemix/salsa
 
14.15-14.45 Flow/ kehonhuolto
 
Huomasithan myös salsaillan 2022?
Hertsikan Pumppu & Herttoniemen Syke.
 
 
Logo: Herttoniemen Syke
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial