Siirry sisältöön

LAPSIPARKKI

Oletko vailla lapsenvahtia ja/tai sinulla ei ole mahdollisuuta palkata sellaista, mutta haluaisit viettää muutaman tunnin omaa aikaa perjantai-iltana? Nyt se on mahdollista, sillä tarjolla on osallistujille maksuton lapsiparkki 4-8-vuotiaille lapsille Hertsikan Pumpun tiloissa Hiihtomäentie 39.

Lapsiparkki on toiminnassa perjantaisin 11.2.-8.4. klo 17.00-20.00 (ei 11.3.)

Joka perjantai on tarjolla muuttuva teema. Lapsiparkkiin otetaan mukaan kerallaan max. 7 lasta, ja paikka on varattava etukäteen joko oheisen linkin kautta tai soittamalla/ laittamalla viesti numeroon 0440882040.

Kaikkien osallistuvien lapsien tulee olla 4-8-vuotiaita, terveitä ja omatoimisia, sillä kyseessä on avoin leikkitoiminta. Lapsiparkissa on rento meno ja tärkeintä on mukava yhdessäolo.

Lapsiparkkia ohjaa 36-vuotias kahden lapsen äiti Tove, joka opiskelee Turun AMK:ssa Sosionomiksi. Lapsiparkin toiminnan ohjaaminen ja suunnittelu ovat osa Toven opintojen harjoittelua.

Ilmoitan lapseni mukaan lapsiparkkiin

Noudatamme opetushallituksen ohjeita lapsen luovuttuksesta:

www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/varhaiskasvatuksen-turvallisuustyon-organisointi-ja-johtaminen

 

 

 

 
 


Teemat: 11.2. Kirjojen maailma: Mahdollisuus tutustua lastenkirjojen klassikoihin itsenäisesti ja ohjatun satutuokioiden kautta. Voit myös tuoda mukanasi oman kirjan.

18.2. Legoleikit

25.2. Palapelit

 4.3. Play in English/ Englannin kielisuihku, leikitään englanniksi

18.3. Tämä kerta on pienille koululaisille, illan teemana on läksykerho.

 25.3. Musiikki

1.4. Jumpataan’

8.4. Teema vahvistetaan myöhemmin

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial