Siirry sisältöön

Elävän mallin piirustus

Timo Ala-Vähälän vetämät elävän mallin piirustuskurssit kevät 2022

Elävän mallin piirustus jatkuu torstaisin klo 18.00-19.30. Keväällä on kolme kurssia ja jokaiselle ilmoittaudutaan erikseen yllä olevan ”Ilmoittaudun”-kuvakkeen kautta. Kurssi pidetään Hertsikan Pumpun asukastilassa, osoite Hiihtomäentie 39 (Erätorin ostari).

Jokainen tapaamiskerta alkaa 30 minuutin osuudella, jossa perehdytään anatomiaan ja sen piirtämiseen. Mallin piirtämistä on tämän jälkeen noin 60 minuuttia. Kurssin aikana saa tarvittaessa ohjausta harrastajaohjaajilta. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille. Vetäjänä toimii Timo Ala-Vähälä.

Ota mukaan oma piirustuslehtiö (A4-koko sopii parhaiten) sekä hiiliä, liituja, tussikynän tai lyijykyniä. Myös siveltimet käyvät, jos käyttää vesivärejä tai vesiliukoista mustetta. Aloittelijoille suositellaan pehmeää lyijykynää. Pukeudu lämpimästi, sillä tilassa on viileää.

Kurssille otetaan maksimissaan 14 osallistujaa. Ilmoittautuminen vahvistetaan sähköpostilla, joka sisältää maksuohjeet. Ilmoittautuminen on sitova. 

Kurssin alettua kurssimaksusta ei saa hyvitystä, mutta oman paikkansa voi antaa toiselle henkilölle. Kurssilaisilta edellyttään koronarokotteita, eikä kurssille saa osallistua flunssaoireisena.

TImo Ala-Vähälä opastamassa kurssilaisia syksyllä 2021. Kuva: Satu Koponen
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial